Hulp nodig: Verdien 1000 euro!!!

Door MorgothG op vrijdag 19 februari 2016 18:27 - Reacties (22)
Categorie: -, Views: 10.012

inDlu


Beste mede Tweakers,

Desperate times call for desperate measures! Zoals jullie in mijn eerdere blogs hebben kunnen lezen ben ik druk bezig een bedrijf te starten. Ik verkoop mooie, goed geïsoleerde lichte kamers voor in de tuin. Geschikt als kantoor (computerruimte!!) atelier, maar ook ideaal voor mantelzorg.

Voor onze Mantelzorg inDlu’s ben ik samen met een ouderenarts erg goed bezig. Hij heeft een groot netwerk en ik leg verbanden naar diverse organisaties om ouderen te bereiken. Dit zijn vooral politieke organisaties voor ouderen. Hele waardevolle contacten, maar lange termijn investeringen. Daarom heb ik besloten het volgende bij jullie voor te stellen:

Help ons de eerste inDlu te verkopen en wij betalen € 1.000 premie..
En er is meer! Omdat het de eerste is zetten wij al onze eigen kosten op nul euro. Wij maken geen winst en doen alle onze werkzaamheden in onze eigen uren. Daarmee kan de prijs van de inDlu 10 van (een ideaal kantoor) van € 32.800 (inclusief BTW, fundering, elektra aansluiting, van binnen helemaal afgewerkt alles erop en eraan) Voor slechts € 28.800. (inclusief BTW en de rest ;) ) Maar koop je hem zelf. Dan is het geen € 4.000 maar dus € 5.000 korting!

€ 60,- per maand
Heb je een eigen zaak dan kost thuis werken in je eigen achtertuin niet € 157,02 per maand excl BTW maar slechts € 122,59 per maand. En die mag je ook nog van je inkomsten belasting aftrekken waardoor je netto voor iets meer dan € 60,- per maand een kantoor aan huis hebt!
Beste mede Tweakers, ken je iemand in je netwerk met een eigen zaak die klaagt over files? Iemand die thuis aan de keukentafel werkt maar ook drukke kinderen heeft? Ons product is ideaal voor ondernemers. Door onze unieke constructie mag je hem zonder toilet en eigen opgang te maken toch van de belasting aftrekken. Verdien € 1.000 en de klant die je aanbrengt krijgt nog eens € 4.000 korting ook.

En ja, het voelt een beetje goedkoop, en misschien komt het een beetje wanhopig over. Maar ik denk ik probeer het toch gewoon op deze manier. Excuses voor diegene die dit aanstoot gevend vinden. Voor anderen is dit misschien een hele mooie kans om € 1.000 te verdienen. Ik hoor graag van jullie. En bij voorbaat hartelijk bedankt!

Volgende: Ondernemen, aanpassen & doorgaan 01-'17 Ondernemen, aanpassen & doorgaan
Volgende: Doorzetten - De aanhouder wint 01-'16 Doorzetten - De aanhouder wint

Reacties


Door Tweakers user matroosoft, vrijdag 19 februari 2016 20:55

Het idee is mooi en ik hoop dan ook dat je het bedrijfje het gaat redden. Waar ik me wel zorgen over maak is de prijs. De mensen die genoeg ruimte hebben om zo'n ding neer te zetten zullen over het algemeen al genoeg ruimte in hun huis hebben om een rustige werkplek te creëren. De mensen die juist geen ruimte hebben om zo'n ding neer te zetten, zullen waarschijnlijk ook weinig geld hebben om zo'n ding aan te schaffen.

Toch hoop ik voor je dat je bedrijfje het gaat redden, want het is een leuk idee. Het zou voor mij een mooie mancave zijn, later. ;) Succes in ieder geval!

Door Tweakers user MorgothG, vrijdag 19 februari 2016 21:12

Je maakt een goed punt. Maar bedenk je maar dat mooie grote huis.. Twee onder 1 kap, misschien vrijstaand. Ook al heb je een eigen kamer binnen. Geloof me als de kinderen thuis zijn, dan is het lastig echt rustig te werken in je eigen kamer. Maar heb je 2 kinderen, misschien 3, dan is er toch al vrij snel ruimte te kort. Daarnaast is de prijs fors. Dat klopt. Maar we zetten ook een perfecte ruimte neer. Een kleine ruimte wordt snel warm, of koud of vochtig. Daardoor moeten er de nodige voorzieningen gemaakt worden. En wij leveren hem helemaal af: vloeren en wanden afgewerkt. Je kan er zo in. Daarnaast is de aftrekbaarheid van de belasting ook echt uniek. Wij plaatsen de inDlu op een stalen frame. En maken hem niet 'aard en nagel vast' aan de fundering. Daarom is het roerend goed en wel aftrekbaar!

En de mancave was trouwens ons basis idee. Een stoere mancave inDlu hoop ik zeker nog te maken!

Door Tweakers user FeronIT, vrijdag 19 februari 2016 22:22

Ziet er goed uit, klinkt inderdaad vrij prijzig maar als je het bekijkt is het de 30k eigenlijk wel waard.
Jullie prijzen hem ook aan als werkplek, zou het dan niet handig zijn om standaard een (of twee) internet aansluitingen in te bouwen? Als je als elektra aansluit ben je toch al aan het graven, niet?

Door Tweakers user Hkuit, vrijdag 19 februari 2016 22:43

ik denk dat je de prijs moet vergelijken met het uitbreiden van je bestaande huis met een uitbouw. In dat licht beschouwd valt het best mee, want een beetje uitbouw kost je ook vanaf 20-25 duizend euro. En dan zit je nog in hetzelfde huis en heb je dus niet de rust van het helemaal apart zitten.
Ik vind het een mooi concept, succes!

Door Tweakers user T_E_O, vrijdag 19 februari 2016 23:53

Als ik achter m'n huis niet al 'n flink tuinhuis had staan, dan had ik hier zeker nog eens lang over nagedacht!

Door Tweakers user Refro, zaterdag 20 februari 2016 07:40

MorgothG schreef op vrijdag 19 februari 2016 @ 21:12:
Je maakt een goed punt. Maar bedenk je maar dat mooie grote huis.. Twee onder 1 kap, misschien vrijstaand. Ook al heb je een eigen kamer binnen. Geloof me als de kinderen thuis zijn, dan is het lastig echt rustig te werken in je eigen kamer. Maar heb je 2 kinderen, misschien 3, dan is er toch al vrij snel ruimte te kort.
Geloof me met 2 kinderen is de tuin ook zelden rustig en met bijna 300 m2 heb ik geen kleine achtertuin.
Daarnaast is de prijs fors. Dat klopt. Maar we zetten ook een perfecte ruimte neer. Een kleine ruimte wordt snel warm, of koud of vochtig. Daardoor moeten er de nodige voorzieningen gemaakt worden. En wij leveren hem helemaal af: vloeren en wanden afgewerkt. Je kan er zo in. Daarnaast is de aftrekbaarheid van de belasting ook echt uniek. Wij plaatsen de inDlu op een stalen frame. En maken hem niet 'aard en nagel vast' aan de fundering. Daarom is het roerend goed en wel aftrekbaar!

En de mancave was trouwens ons basis idee. Een stoere mancave inDlu hoop ik zeker nog te maken!
Mijn zwager werkt als timmerman bij de bergjes sta caravans. Ze maken geregeld chalets voor mantelzorg. En ik heb ook kantoortjes voorbij horen komen. Dus echt uniek lijkt het me niet.

Ondanks deze kritische noten hoop ik echt dat het gaat lopen. Die van jouw ziet er wel heel mooi uit.

Door Tweakers user brain75, zaterdag 20 februari 2016 09:47

In principe heb je een mooi product, maar of een thuiswerker nu je primaire doelwit moet vormen? Heel simpel: ik heb 30k te besteden en ik moet kiezen tussen een uitbouw aan mijn huis en jou oplossing? De meesten zullen dan kiezen voor een kwalitatieve verbetering van hun woonsituatie en kiezen voor die uitbouw. Daarnaast heb je best een fikse tuin nodig voor jou oplossing. Ik woon zelf op 240m2 in een hoekhuis maar ik zou toch even niet weten waar ik dit kwijt moet.

Wat betreft de Mantelzorg vind ik dit wel een hele mooie oplossing. Ik werk zelf als ICT-er in de zorg en ben o.a. verantwoordelijk voor persoonsalarmering. Je voelt hem al aan komen: heb je er wel eens aan gedacht om dit als een extra aan te bieden bij je oplossing? De alarmeringsmarkt voor thuiszorg is wat betreft oplossingen aardig aan het exploderen met oplossingen.

Door Tweakers user Evil Genius, zaterdag 20 februari 2016 09:57

De modellen zien er erg strak uit, en ja de prijs is even slikken maar erg veel is inbegrepen als ik dat zo lees. Echter een kritische noot voor jullie website. De informatie voor bijvoorbeeld de verschillende modellen lijkt niet juist. Als je naar de 10 en 20 kijkt worden daar dezelfde afmetingen genoemd in de specificaties, waar het bij de grotere weer helemaal mist, geen eenheid in het format.

Als ik naar de verschillende modellen zou kijken zou ik de afmetingen e.d. wel van groot belang vinden als klant. Ik ben, niet heel actief, op zoek naar een uitbreiding van m'n thuiswerkplek. Aparte huisjes/blokhutten/uitbreiding vrijstaande garages behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheiden op termijn. Echter is het formaat voor mij van groot belang. Wat is de impact op m'n tuin etc. Daarnaast de folder van de 10 komt bij ieder model weer terug. Dit alles lijkt wat slordig en wanneer je echt klanten direct de juiste informatie wil laten hebben zal dit wel een spilpunt moeten zijn in de juiste informatie voorziening.

Zoals gezegd ziet er goed uit, idee is niet nieuw maar dat hoeft ook niet altijd. Succes!

Door Tweakers user Evil Genius, zaterdag 20 februari 2016 09:59

.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 20 februari 2016 10:00]


Door Tweakers user Pvt_Ryan, zaterdag 20 februari 2016 11:20

Mooi initiatief, concept en een strak ontwerp maar als ik de plaatjes en tekeningen zo bekijk, als bouwkundige, is het wel een heel conceptmatig/theoretische weergave van de werkelijkheid. Dit ontwerp, zoals hij is weergegeven, levert een aantal bouwfysische, bouwkundige en constructieve problemen op die je met 'ontwerpwijzigingen' kunt oplossen. Bijvoorbeeld vegetatiedak zorgt voor een stuk dikker dakpakket, dient er ook goed nagedacht te worden over afwatering, filtratie en drainage, een vorm van dakrand en een zware constructie. Glas zo vlak in een platdakconstructie is erg gevoelig voor lekkage (hellenddak, ook al is het maar een kleine hoek, lost eventuele afwateringsproblemen op). Het is niet bedoeld om dit initiatief af te kraken maar meer om je te behoeden voor eventuele problemen in de toekomst. Als je de mogelijkheid hebt een bouwkundige bij het project in te kunnen zetten voor de bouwtekeningen dan zal het ongetwijfeld een succes kunnen worden.

Door Tweakers user MorgothG, zaterdag 20 februari 2016 12:12

Dank voor de bouwkundige feedback. Dit plaatje is een render natuurlijk maar het dak lijkt misschien te dun. En dat is een compliment want dat hoort bewust. De schuifpui ligt voor de dakconstructie om slank te ogen en maximaal licht binnen te hebben. En ja vlak glas is kwetsbaar waardoor je toch echt alleen met hoge kwaliteit (lees dure producten) met veel aandacht voor de uitvoering. Hierboven valt te lezen dat sommige mensen het product relatief duur vinden. Maar onze zeer slanke maar enorme schuifpui, dakraam en goede isolatie maakt dat de prijs kwaliteit verhouding in mijn ogen scherp is. Zeker als je bedenkt dat een gewone uitbouw vloer, 2 wanden, balken erop, pui naar voren en afwerken maar ook al 20 tot 25 duizend kost.

En ik ben dan van huis uit ingenieur in de weg en waterbouw. Maar mijn partner is gelukkig de bouwkundig ingenieur. Dank voor de feedback / compliment.

Door Tweakers user gakkethijs, zaterdag 20 februari 2016 13:31

Wat ik eigenlijk veel interessanter vind is hoe en of het onder vergunning wordt gebouwd. En vervolgens onder welk gebruiksfunctie.

Op het moment ziet je plan er inderdaad nogal architecturaal uit. Dus ik twijfel (zonder inzicht) in je prijsvorming en uitvoerbaarheid. Daarnaast wordt het geheel prefab (afmetingen tbv transport over de weg) en voor mantelzorg is sanitair e.d. gewenst. Met de huidige voorpui dat misschien wat lastig...

en is de fundering incl eventuele palen?

[Reactie gewijzigd op zaterdag 20 februari 2016 13:43]


Door Tweakers user MorgothG, zaterdag 20 februari 2016 13:53

Yes de fundering is inclusief palen. We vinden het een stukje service het niet over details te hebben. Woon je op zandgrond dan hebben wij mazzel en is het iets goedkoper voor ons. En met palen in Alphen aan de Rijn of Gouda dan hebben wij een tegenvaller.

De regels voor Bijgebouwen zijn erg verruimd. Ik werk zelf bij een gemeente dus dat gaat zeker goed. En voor mantelzorg zijn wij door heel Nederland aan het reageren op gemeentelijke woonvisies om mantelzorg beter in het beleid te krijgen. Het is nu alleen toegestaan met een indicatie van een arts. Maar het is juist ook een grote meerwaarde om bewust te kiezen om bij je kinderen of familie te gaan wonen nog voordat je zwaar hulpbehoevend bent. Een sociaal isolement is namelijk ook een grote last voor ouderen. Maar goed. Mocht je dit dus willen dan moet je nu eerst in overleg met de gemeente. Of een indicatie krijgen die wat enthousiast is gemotiveerd. Maar ik zie dit door landelijke belangenverenigingen wel in de toekomst nog beter worden.

Door Tweakers user Ethereal73, zaterdag 20 februari 2016 16:51

Idee is al vaker gestrand, artrosto (revalidatietechnieken ooit) struikelde, noors bedrijf struikelde evenzeer om meerdere redenen. Prijs, ruimtegebrek waar dit een optie zou zijn, wet en regelgeving, en the good old stacaravan komt om de hoek kijken.
doelgroep zit in ruimtelijke gebieden.

Door Tweakers user Hardware Junk, zaterdag 20 februari 2016 22:30

En die mag je ook nog van je inkomsten belasting aftrekken waardoor je netto voor iets meer dan € 60,- per maand een kantoor aan huis hebt!
Ik snap hem niet helemaal. Je mag het bijgebouw op de foto niet zakelijk aanschouwen. Ik zie geen WC, ik zie geen keukenblok. Aparte ingang zie ik wel, maar deze zal in de tuin zijn, wat ook niet meer wordt geaccepteerd als zakelijk pand op eigen terrein. Wordt gewoon gezien als prive bezit. Verhuur je dit zakelijk aan je eigen bedrijf, moet je er gewoon inkomstenbelasting over betalen.

Door Tweakers user MorgothG, zaterdag 20 februari 2016 23:31

Hardware Junk schreef op zaterdag 20 februari 2016 @ 22:30:
[...]


Ik snap hem niet helemaal. Je mag het bijgebouw op de foto niet zakelijk aanschouwen. Ik zie geen WC, ik zie geen keukenblok. Aparte ingang zie ik wel, maar deze zal in de tuin zijn, wat ook niet meer wordt geaccepteerd als zakelijk pand op eigen terrein. Wordt gewoon gezien als prive bezit. Verhuur je dit zakelijk aan je eigen bedrijf, moet je er gewoon inkomstenbelasting over betalen.
Dat klopt helemaal voor een normaal kantoor. Ons kantoor wordt op een stalen frame gebouwd en niet aard en nagelkunst verankerd. Het geheel is en blijft als zodanig verplaatsbaar en dus door derden verhuurbaar of verkoopbaar. Dus kan je hem over een aantal jaar afschrijven. Ik ga met de 60 euro uit van een restwaarde van 10.000 euro in de btw. Die hebben we laten taxeren door een makelaar. En dan betaal je per maand slechts 122 euro. Die je dus WEL af mag trekken. Net als dat je je computer of mobiele kantoorunit zoals in de bouw mag aftrekker.

Bedankt voor je vraag wat dit is een van onze unieke selling points voor de kantoor inDlu.

Door Tweakers user liberque, zondag 21 februari 2016 11:17

Sorry dat ik wellicht sceptisch over kom, maar is het grote voordeel van werken aan huis niet dat je de deur dus niet meer uit moet? S'ochtends een bakje koffie pakken en in je joggingsbroek naar je kamer gaan en daar verder aan het project werken waar je baas op zit te wachten?

Het concept zoals jullie het schetsen is leuk als je in California woont, maar stel je voor dat het pijpenstelen regent en je dus eerst naar buiten moet om naar je thuiskantoor te gaan. Lijkt me toch een behoorlijke drempel - zeker nu de prijs zo hoog ligt dat je ook gewoon een aanbouw aan je huis kan maken. Laat staan met die glazen wanden als het hagelt - zo geconcentreerd zou ik daarin dan niet kunnen werken.

Daarnaast moet je zeker met zo'n uitgave ook aan de toekomst denken. Weer de vergelijking met aanbouw aan je huis: als je met pensioen gaat dan kan je simpelweg een andere bestemming geven aan je aanbouw. Wat gebeurt er in de toekomst met jullie concept? Een veredeld tuinhuisje? Een prive spa van maken? De kosten dekken daarbij de baten niet.

Het enige argument dat ik kan bedenken is zoals eerder gezegd dus mantelzorg, maar dan moet het hele concept omgegooid worden. Hier zou je zelfs subsidies mee kunnen vangen Je zou ook eventueel die eeuwige vrijgezelle zoon van je zonder toekomstperspectief in je tuin kunnen laten wonen, maar dan leen ik die liever 30k uit als aanbetaling op zijn hypotheek om er vanaf te komen.

Ik wens jullie echt veel succes met jullie idee en ik hoop dat het ondanks mijn cynisme goed gaat draaien, maar om eerlijk te zijn zie ik er veels te veel haken en ogen aan hangen om dit rendabel te gaan exploiteren. Zeker in het huidige concept.

[Reactie gewijzigd op zondag 21 februari 2016 11:20]


Door Tweakers user MorgothG, zondag 21 februari 2016 12:05

Beste liberque,

Niet iedereen kan onze klant zijn en dat hoeft ook helemaal niet. Ik deel je inzichten niet maar wil wel even op het stuk restwaarde ingaan wanneer je hem niet meer als kantoor gebruikt.
liberque schreef op zondag 21 februari 2016 @ 11:17:
Sorry dat ik wellicht sceptisch over kom, ...

Daarnaast moet je zeker met zo'n uitgave ook aan de toekomst denken. Weer de vergelijking met aanbouw aan je huis: als je met pensioen gaat dan kan je simpelweg een andere bestemming geven aan je aanbouw. Wat gebeurt er in de toekomst met jullie concept? Een veredeld tuinhuisje? Een prive spa van maken? De kosten dekken daarbij de baten niet.
Natuurlijk is de ruimte multifunctioneel, net als een traditionele Zulu indlu trouwens. In de avond kunnen de kinderen bijvoorbeeld prima huiswerk maken in het kantoor. Of kan je lekker gamen. Maar de voordelen van het kopen met een eigen zaak zijn veelal belasting technisch. Je eigen traditionele aanbouw, ook al gebruik je die als kantoor, mag je niet van de belasting aftrekken. Daarmee wordt de inDlu kantoor voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Als je klaar bent met het gebruik als kantoor is het natuurlijk ook een prima extra ruimte. Of je er nu je opgravingen in mooie vitrines opstelt omdat je een metaaldetector hebt. Of maak je er een bibliotheek van waar je rustig kan lezen. Muziekje erbij. sigaartje misschien zodat je huis niet naar de sigaren rook stinkt. Een atelier omdat het zo heerlijk licht is.

Als een makelaar de waarde van een inDlu kamer in de tuin stelt op ongeveer 1000 euro per vierkante meter na een jaar of tien, dan is dat voor ons als bedrijf genoeg. Ik dank je wel voor je reactie. Het zijn vaak juist de meest kritische reacties die het meest waardevol zijn.

Door Tweakers user cohn, zondag 21 februari 2016 15:52

Niet om je moed in de schoenen te laten zaken, maar voor maar een klein beetje extra geld heb je een complete woning van 130 vierkante meter die me een beetje aan jouw idee liet denken:

http://www.hebbes.be/artikel/huis-van-130m2-voor-38000-euro

Door Tweakers user MorgothG, zondag 21 februari 2016 16:07

Ha die! Ja natuurlijk ken ik die. Zie je ook die foto's van die prachtige strakke zwembaden bij hun zeer goedkope huis. Vast heel goedkoop ook. Het is een grote promotie stunt en prima. Dit huis heeft geen verwarming want goed geïsoleerd. Dat voldoet in Zuid Frankrijk. En er zitten nauwelijks ramen in. Een fundering hoef je niet te maken op een stenen ondergrond. De lage prijs komt omdat het gewoon een lege doos is. Best fraai en met alles erop en eraan. Maar realistisch om als huis te dienen in Nederland. Nee niet voor dat geld.

side note : Er zijn wel revoluties gaande in Nederland qua bouwkosten. Door efficiëntie slagen noodzakelijk door de crisis zijn de bouwkosten van huizen enorm gedaald bij serie woningen. Wij kunnen ook goedkope Tiny House's leveren of levensloop bestendige bungalows. Maar bedenk je dat als je een visie volgt van licht en ruimte en een hoog afwerkingsniveau. Dan kost dat geld. Goedkoop hout tegen de gevel kan. Maar in Nederland heb je een nat klimaat waardoor dat een hardhout of speciaal behandelde soort moet zijn. En als je wilt genieten van het contact met buiten en meer wil dan een grote mooie doos. Dan is maximaal licht heel gaaf, en wat duurder.

Blabla de bouwwereld is echt heel leuk!

Door Tweakers user D4Skunk, maandag 22 februari 2016 11:14

Even wat context: ik zit atm in een gelijkaardige situatie; ik heb ism iemand een app ontwikkeld, en daar heb ik nu ook een produkt rond gebouwd.

Een paar opmerkingen - persoonlijke mening, dus niet als de bijbel beschouwen ;) :
- Al die tijd die je in je website steekt is wel leuk, maar zou ter ondersteuning moeten zijn IMO. AFAIK bij up-market producten is er een persoonlijk verkoopsproces nodig. De website zou de interesse moeten triggeren, en mij aanzetten tot het aanvragen van meer info. Momenteel staat er zoveel info op zoveel plaatsen, dat het onoverzichtelijk wordt, en ik al na 1 paar seconden er de brui aan zou geven. Nevertheless: wij hebben dezelfde fout gemaakt. Al de tijd die we daarin geïnvesteerd hebben, was beter gespendeerd aan cold calling en bezoeken.
Mocht ik het nu opnieuw doen, zou ik in een paar kernwoorden en een video/interactieve app gewoon het hele concept in 1 a 2 minuten proberen uitleggen op je frontpage. De wall of text lees je maar eens je overtuigd bent van de initiële insteek.
- Zoek potentiële klanten op waar je denkt dat die zitten: hospitalen, bibliotheken, cafés, beurzen, ... Stel je product voor, en maak een afspraak. Niet 1 keer, 2 keer, 10 keer maar 100 keer... Stel je bij ieder gesprek de vraag of je zaken anders/beter zou kunnen doen. Al doende leert men, en als ik kijk hoe ons verkoopsgesprek over al die honderden keren ge-evolueerd is... Zoek locaties op waar potentiële klanten kunnen zitten, en spreek ze gewoon persoonlijk aan... Als alles goed zit, zal jullie passie en overtuiging zoveel meer een hefboomeffect hebben dan jullie website.
- Net als ons product: pricing, opties, balans tussen recurring en eenmalige kosten (bij ons is het een enterprise SaaS-product). Waar ligt de grens tussen product & maatwerk? Het beste van het beste is mooi, maar zijn er ook oplossingen tussenin mogelijk, of zaken die je geleidelijk kan doen?
- Het verhaal rond aftrekbaarheid etc: iemand die zaken doet kent dit verhaal, en voor iemand die geen zaken doet is dit niet relevant, dus waarom zelfs die info geven? Je moet vooral inspelen op instinct, en door op zo'n details in te gaan, doe je mensen juist nadenken ipv voor hun instinct te gaan... (Zie ook "thinking fast and slow").
- Commentaren etc: bij elke opmerking hierboven schiet je in verdedigende modus. Probeer het ook eens anders: hoe kan je je eigen product afbreken? Want die vragen stelt je klant zich altijd. Andere producten/concurrenten counter je niet door ze af te breken, wel door de pluspunten van je eigen product te vermelden.

TL;DR: vergeet de website, spreek gewoon honderden potentiële klanten aan en probeer een afspraak vast te leggen. Voor zo'n product is een website niet meer dan een flyer.

YMMV
(ter info: onze crappy website: http://virtualsaleslab.com)

Door Tweakers user MorgothG, maandag 22 februari 2016 11:27

wow! Thanks.... Ik ga dit even op me in laten werken... Heel zinvol. Gaaf!

Reageren is niet meer mogelijk