hylly - eindelijk naar de winkels

Door MorgothG op donderdag 13 juli 2017 18:00 - Reacties (33)
Categorie: -, Views: 5.286

hylly trendy


Beste Tweakers,

Het is een tijdje stil geweest rondom mijn blogs over het opzetten van mijn onderneming hylly. Zoals altijd heb ik de afgelopen tijd weer veel geleerd. Er komt veel meer bij ondernemen kijken dan dat je denkt. En dan werkelijk op alle vlakken. De BTW aangifte, meubelmakers, inkoop verkoop, logistiek, marketing. Ik zal beginnen met even vertellen waarom ik een tijdje niet gepost heb.

Ik had een plan om de winkels te bestormen, mijn plan was om niet met alleen een (hele mooie) eikenhouten plank de winkels te contacteren, maar door eerst een tweede lijn op te zetten om niet als een one hit wonder over te komen, maar als serieuze meubelproducent. Dus heb ik een meubelstoffeerder gevonden en daar mijn productontwerp laten zien, alles geregeld en na 2 goede overleggen en heen en weer mailen heb ik een gestoffeerde hylly laten maken. Toen deze uiteindelijk gereed was, de communicatie verliep een beetje stroef, ging ik hem meteen ophalen. Vrijdagmiddag net op tijd hup naar het magazijn, en daar stond ie, ik kon wel janken! Na 3 maanden was het resultaat totaal niet volgens afspraak en het leek wel een strijkplank!! Daar ging mijn kans om in de lente de winkels te bestormen. Misschien wat leuke omzet draaien in de zomer, nieuwe laptop kopen zodat ik CIV 6 eindelijk kan spelen die ik nu, 13 juli, al 6 maanden ongeopend heb liggen.

piep, piep, piep...Jeemig wat was ik boos, woest, zolang ben ik aan het lijntje gehouden. Ik heb de plank daar gelaten en ben naar huis gereden. Na het weekend meteen op zoek gegaan naar een nieuwe meubelstoffeerder. En deze keer een goede. En dat is gelukt! Het contact is goed, professioneel en meedenkend. Ze maakten eerst een proefmodel, daaruit bleek dat mijn idee toch niet echt mooi gelukt was. Het label op de hylly naaien gaf niet de hippe luxe uitstraling die ik zocht. Dan verzinnen we iets anders, ik bestel wel nieuwe labels en die stuur ik op. Dan hebben we de vrijdag erna een afspraak.

Blijkt dat de labelmaker (dutch labelshop die de labels dus maakt in de VS) mijn order verkeerd heeft gemaakt en per ongeluk veel te kleine labels te hebben gestuurd!!! AAHHGrggr. Kunnen ze binnen 3 dagen het goede leveren? Nee sorry. Netjes een refund, maar nu op zoek naar een alternatief in Nederland. Blijkt dat zo'n beetje elke label zaak eigenlijk of in Frankrijk de VS of China een machine te gebruiken. In Nederland wordt dit niet gemaakt. Een borduurstudio bood uitkomst, helaas geen 0,35 euro per stuk, maar 6 euro per stuk. Maar top service en zeer snelle levering! Yes! En zo lukte het om een gestoffeerde hylly te maken. De hylly Trendy.

Met mijn product ben ik naar een zeer luxe designwinkel geweest waarvan ik de eigenaar ken voor een feedbackgesprek. Ik kreeg daar hele goede feedback en heb daardoor ook weer gave ideeën voor meer. Een belangrijk ding wat hij zei was dat de poten te dik zijn. Alle poten zijn tegenwoordig dun bij designmeubels. Dus...

Zoeken, mooie gevonden, maar ja niet in hoogte verstelbaar. En je ziet ze niet achter de bank, maar de klant heeft ze wel in de hand bij het in elkaar zetten. Hmmm. Maar de smalle poten moet je met een schroevendraaier vastzetten. Terwijl je de dikke in hoogte verstelbare poten met de hand in kan draaien, en ze zijn in hoogte verstelbaar. Nee, ik blijf bij mijn poten!

Ik ga volgende week met de 3D printer een proof of concept maken van een schilderij standaard voor op de hylly. Dat was ook een tip van de eigenaar. Dat geeft de hylly nog meer mogelijkheden. Die kan ik dan, als hij stevig genoeg is laten lassen en spuiten zodat je dan heel dun en strak in zwart een klein frame hebt om je kunst op te zetten. Net als de hylly zonder boren natuurlijk.

Ook heb ik nagedacht over de marketing en sales. Urenlang filmpjes over marketing gezien. Zelfs liggend in bad youtube over Sales funnels, brand marketing enz. En dus ook mijn hele website overhoop gegooid. Waar ik als echte techni man een site had gemaakt met. Hylly en dan meteen BAM!! mijn producten! Want dat spreekt toch voor zich.... Eh nee, zo werkt dat niet.

Mijn website moet goed zijn omdat de winkels na mijn telefoontje of mail de site gaan bekijken. Nu is er een introductievideo om het nut uit te leggen. En nog een stuk tekst om meer over hylly uit te leggen voordat we naar de producten gaan. Met een inkoop optimalisatie heb ik ook de prijs 30 euro naar beneden weten te krijgen.

En vandaag heb ik de eerste winkels gebeld. Bij een winkel werd el zelf naar de site gekeken terwijl ik aan de telefoon was. En de uitleg op de website werkte goed. Ze kreeg een goed beeld en ik kon mijn informatie toesturen. De komende dagen benader ik nog een aantal winkels om dan de week, weken hierna gesprekken te gaan voeren in winkels. Daarnaast ga ik ook via facebook een beetje reclame maken voor directe verkoop via mijn site

In mijn vorige post stond deze tekst:
Voor alle supergave steun en feedback wil ik graag wat terug doen. Ik heb een discount actie op de site gemaakt. Je kan als Tweaker (of voor je moeder, vader, buurman, etc) de code TWEAKERS toevoegen waardoor je 50 euro korting krijgt op hylly. Deze korting geldt op beide afmetingen van de hylly Luxe en er zijn er 10 beschikbaar. Mocht je in de buurt van Nieuw-Vennep wonen en de hylly op willen halen, laat dit dan even weten. De verzendkosten met DHL zijn ongeveer 35 euro. Als je hem op komt halen kan dat er voor mede-Tweakers ook wel af bij deze eerste paar!

Deze actie is ook weer open natuurlijk tot 31 juli. En de hylly Luxe heet inmiddels Classic maar de korting geldt op alle producten op de site.

Volgende: LAN party, ondernemen, naar de winkels en aanpassen 11-'17 LAN party, ondernemen, naar de winkels en aanpassen
Volgende: Waarom Tweakers een super community is! 01-'17 Waarom Tweakers een super community is!

Reacties


Door Tweakers user Soggney, donderdag 13 juli 2017 20:10

wat je ook kan toevoegen is een wireless charging pad die wat verzonken is, dan kan je je phone er toch nog gemakkelijk inknikkeren,
Aha, was al voorgesteld de vorige keer.

Nou succes alvast. Dit zal bij menig tweaker wel in de huiskamer passen

[Reactie gewijzigd op donderdag 13 juli 2017 20:16]


Door Tweakers user MorgothG, donderdag 13 juli 2017 20:16

ja die komt ook. Ik sta er niet echt achter omdat het eigenlijk ingaat tegen het ontwerp doel. Namelijk het in je hand houden en gebruiken van je mobiel terwijl je zit. De ikea verkoopt lampjes en tafeltjes met een lader erin. Dus dat leek mij niet zo zinvol. Maar echt zo veel mensen zeggen dit dat het toch een meerwaarde is. Ondernemen is aanpassen.

Door Tweakers user Luuk1983, vrijdag 14 juli 2017 09:09

Voor de toekomst zou ik eens kijken naar de vindbaarheid en SEO van je website (die er overigens netjes uitziet!). Als ik zoek op hylly in google, dan zou ik verwachten dat je met een domein als hylly.nl toch echt beter gevonden zo moeten kunnen worden. Ik kwam je site pas op pagina 3 of 4 van Google tegen!

Door Tweakers user Saffie_time, vrijdag 14 juli 2017 09:29

Wellicht nog een idee om wat specificaties van de gebruikte stof op je website te vermelden?
Martindale, color fastness to light, WR of niet en zo ja welk level?
Dat soort zaken.

Ziet er wel netjes uit hoor!

[Reactie gewijzigd op vrijdag 14 juli 2017 09:29]


Door Tweakers user jbdeiman, vrijdag 14 juli 2017 10:28

MorgothG schreef op donderdag 13 juli 2017 @ 20:16:
ja die komt ook. Ik sta er niet echt achter omdat het eigenlijk ingaat tegen het ontwerp doel. Namelijk het in je hand houden en gebruiken van je mobiel terwijl je zit. De ikea verkoopt lampjes en tafeltjes met een lader erin. Dus dat leek mij niet zo zinvol. Maar echt zo veel mensen zeggen dit dat het toch een meerwaarde is. Ondernemen is aanpassen.
Wellicht wat uitleg voor je hieromtrent:
veel mobiele telefoons kunnen er nu prima tegen "even aan de lader" te liggen en dan is zo'n wireless lader echt super handig. Je zit thuis op de bank, en gaat even naar de wasmachine, je legt je telefoon neer en (zeker wanneer ze een beetje snel laden) als je terugkomt is er een klein beetje power bij. Als je dit regelmatig doet over de dag heen, dan gaat je telefoon langer mee.
Een halfuurtje eten kan dan zo een paar procent (of soms in de 10-tallen) schelen op je accu. De telefoon "even neerleggen" is veel handiger dan hem steeds "even aan de lader prikken".

Misschien is dit ook te combineren met een lampje van de Ikea, maar wanneer je geen lampje achter de bank wilt dan werkt dat niet, en zo'n tafeltje van de Ikea past natuurlijk niet zo mooi achter de bank.
Daarbij: Als je dit hebt ingebouwd, is alles mooi weggewerkt, anders heb je altijd een kabeltje naar je draadloze laadstation lopen.

Door Tweakers user TheFes, vrijdag 14 juli 2017 11:31

Prima site, mis alleen wel een favicon in Chrome, het Hylly tabblad ziet er wat kaal uit.

Ik heb geen muur achter de bank, dus voor mij issie niet zo geschikt ;)

Door Tweakers user TheFes, vrijdag 14 juli 2017 11:32

TheFes schreef op vrijdag 14 juli 2017 @ 11:31:
Prima site, mis alleen wel een favicon in Chrome, het Hylly tabblad ziet er wat kaal uit.
Verder zou het leuk zijn als je bij de hilly trendy een kleur kiest, de foto dan ook aangepast wordt.

Ik heb geen muur achter de bank, dus voor mij issie niet zo geschikt ;)

Door Tweakers user MorgothG, vrijdag 14 juli 2017 11:42

Ja per kleur ook een andere foto! Goede feedback. En helaas, een voorzichtige schatting is ongeveer 75% van de mensen heeft een bank tegen de muur. Het is een keuze. Maar een laag boekenkastje achter je bank en wat knutselwerk kan uitkomst bieden ;)

Door Tweakers user Jeroenneman, vrijdag 14 juli 2017 14:30

Ik wens je er veel succes mee!

Niettemin, toen ik je beschrijving las, dacht ik aan een prijs van ongeveer 50 euro. 500 euro voor een plank met een stopcontact achter je bank? En toen dacht ik nog: "Ah, er zal wel wireless charging inzitten ofzo".

Maar het is dus gewoon letterlijk zo'n ding wat in elk kantoorpand te vinden is, alleen dan wat netter aangekleed. :?

Door Tweakers user Angeloonie, vrijdag 14 juli 2017 14:39

Nofi maar waarom is de hylly zo gigantisch duur?

Met mijn domme blik zie ik aan materialen:
- Een plank
- Een poot of 2
- Een powerunit

Verder nog wat arbeid erbij..

Het lijkt mij een leuk product, maar de prijs klopt voor mij gewoon niet.

Door Tweakers user MorgothG, vrijdag 14 juli 2017 14:48

Tenzij je ze in China laat maken. Wat ik nog niet kan. (Tenzij je 100k wil investeren, graag een DM!!) Moet ik deze prijzen hanteren. Immers ik heb verkooppunten in meubelwinkels nodig en de marges die zij hanteren zijn enorm. Op verkopen aan meubelwinkels verdien ik nu helemaal niets. Maar als de aantallen daar omhoog gaan kan ik een tientje of wat marge maken. Voor nu kan ik enkel het hoge segment bedienen. Via de site heb ik wel wat marge. Vandaar dat ik tweakers hier wel korting kan geven.

Door Tweakers user IceStorm, vrijdag 14 juli 2017 15:21

Het lijkt mij een leuk product, maar de prijs klopt voor mij gewoon niet.
Dat mag natuurlijk. Ik snap er ook niks van maar ik snap ook niet dat iemand 4000 euro aan een bank uit wil geven. En iemand anders snapt weer niet dat ik 1000 euro per jaar aan games aftik ;)

Door Tweakers user KnoxNL, vrijdag 14 juli 2017 16:26

Als ik je productnaam google kom ik vooral bij Ikea uit. Sterker nog, ik kom je helemaal niet tegen op de eerste pagina zoekresultaten.

Door Tweakers user MorgothG, vrijdag 14 juli 2017 16:31

KnoxNL schreef op vrijdag 14 juli 2017 @ 16:26:
Als ik je productnaam google kom ik vooral bij Ikea uit. Sterker nog, ik kom je helemaal niet tegen op de eerste pagina zoekresultaten.
Ja I know. Dat is nog een lastig punt. Maar dat wordt nog wel beter. Het is voor nu even lastig concurreren met 'gewoon' woord als plank in het Fins. Daarnaast denk ik dat vanwege de nieuwheid van het product. Geen bijzettafel oid mensen mij niet bij toeval gaan vinden als ze googlen. Hoewel ik daar wel uiteindelijk ruimte zie had dat nu nog geen prioriteit. Misschien eind van de zomer eens mee aan de slag. Nu ligt de focus op het bestormen van winkels :)

Door Tweakers user .pointer, vrijdag 14 juli 2017 21:09

De planken zien er super uit en ik kan me voorstellen dat voor mensen die het geld ervoor (over) hebben, het een mooie aankoop is, afgaande van de productfoto's.
ik ben wel benieuwd naar hoe het er van de zijkant uit ziet. Het lijkt mij dat de bank dan dus los van de muur staat, en dat je onder de plank kan kijken van de zijkant.
Dat lijkt mij dan weer niet zo mooi en juist rommelig, ook qua stofophoping / troep e.d.

of zie ik dat verkeerd?

Door Tweakers user MorgothG, vrijdag 14 juli 2017 21:29

.pointer schreef op vrijdag 14 juli 2017 @ 21:09:
De planken zien er super uit en ik kan me voorstellen dat voor mensen die het geld ervoor (over) hebben, het een mooie aankoop is, afgaande van de productfoto's.
ik ben wel benieuwd naar hoe het er van de zijkant uit ziet. Het lijkt mij dat de bank dan dus los van de muur staat, en dat je onder de plank kan kijken van de zijkant.
Dat lijkt mij dan weer niet zo mooi en juist rommelig, ook qua stofophoping / troep e.d.

of zie ik dat verkeerd?
Nee dat is een goed punt. Op zich je bank komt je (hele mooie design bank?) dan nog mooier uit. Maar je kan (heb ik nog niet perfect af) ook een bijpassend boeken, dvd kastje kopen. Of bijvoorbeeld een wijnrek. Maar, dat zei de eigenaar van die high end designwinkel, verlichting naar onderen zodat je bank nog mooier uitkomt. Dat is het zelfs een feature.

Er is nog heel veel meer te bedenken en ontwikkelen. Het wordt een hele lijn aan producten!

Door Tweakers user SBTweaker, zondag 16 juli 2017 10:33

Het volgende is alleen als feedback bedoelt en niet om af te kraken:

Rare vraag maar ben ik de enige die de naam niet snapt? Spreek je het uit als hillie, hijlli, hill'e? bij een merk is het belangrijk dat als je het hoort en je zoekt er op dat je weet hoe je het spelt. De klanten die je belde moest je het spellen of typte ze het zelf goed in een keer?

Ik vind de foto's op de website amateuristisch ik zou iemand met een goede camera vragen nu vind ik het te hobbyachtig, als design winkel zou ik meteen denken dat het beginners zijn.

Hoe zorg je ervoor dat hij niet tegen de muur butst waardoor mijn stucwerk kapot gaat? Zit er een rubberen stootrand oid op of is hij zo gemaakt dat hij niet kan wiebelen? (In de meeste banken zit lichte speling als je bijvoorbeeld gaat zitten/neerploft).


Verder vind ik het een erg leuk idee en wens ik je veel succes!

Door Tweakers user SBTweaker, zondag 16 juli 2017 10:42

Op de website staan ook geen foto's van de poten, de meeste mensen zijn visueel ingesteld en lezen alleen als ze echt iets gaan bestellen. Hoe sluit je hem aan op stroom als je hem tegen de muur schuift? Of is het geen kast?

Door Tweakers user MorgothG, zondag 16 juli 2017 10:52

Bedankt voor je echte kritische Tweakers feedback. Een van de eerst volgende dingen op de site wordt een unboxing video zodat de poten, de rubberdopjes bij de houten versie tegen het krassen duidelijk wordt. En de foto's zijn nog door een amateur met een S6 gemaakt. (door mij dus) Ik doe een foto shoot zodra ik een goede opstelling in een winkel heb met een mooiere dan ikea bank.

En het is geen kast. maar een soort pi symbool. Daarom heeft hij de muur en bank nodig voor stabilitiet. En last but not least. De naam is in mijn ogen juist heel sterk. Je moet er even over nadenken. Maar toch is het super eenvoudig. Het wordt door mij, gewoon uitgesproken als hielie. Want het Finse hoeuulleh ofzo daar wordt je niet vrolijk van. Maar googol ghoegel google. ach dat is ook wel te doen.

Bedankt voor de uitgebreide kritische feedback. Dat is echt heel waardevol!

Door Tweakers user SBTweaker, zondag 16 juli 2017 11:57

@MorgothG zou je dit stukje nog willen toelichten?

Hoe zorg je ervoor dat hij niet tegen de muur butst waardoor mijn stucwerk kapot gaat? Zit er een rubberen stootrand oid op of is hij zo gemaakt dat hij niet kan wiebelen? (In de meeste banken zit lichte speling als je bijvoorbeeld gaat zitten/neerploft).

Veel succes met je bedrijf, wie niet waagt wie niet wint.

Door Tweakers user MorgothG, zondag 16 juli 2017 13:28

SBTweaker schreef op zondag 16 juli 2017 @ 11:57:
@MorgothG zou je dit stukje nog willen toelichten?

Hoe zorg je ervoor dat hij niet tegen de muur butst waardoor mijn stucwerk kapot gaat? Zit er een rubberen stootrand oid op of is hij zo gemaakt dat hij niet kan wiebelen? (In de meeste banken zit lichte speling als je bijvoorbeeld gaat zitten/neerploft).

Veel succes met je bedrijf, wie niet waagt wie niet wint.
Natuurlijk! de eikenhouten hylly Classic heeft 4 doorzichtige rubberen stoot dopjes meegeleverd. Dat is het meest effectief en netjes. De hylly Trendy is van stof en heeft dus geen stoot bescherming nodig. En door de hoogte in verhouding tot de bank zo in te stellen dat hij er niet strak tussen zit maar in de rand naar boven. ( is misschien lastig uit te leggen) Dan is het ideaal qua hoogte. Maar je muur zal niet anders beachadigen dan met een gewone bank. Ook bij ploffende kinderen. Een lederen chesterfield en grof stucwerk en spingende kinderen. Dat gaat sporen na laten. Met of zonder hylly. Een stoffenbank met hylly met rubbertjes of een stoffen Trendy. Dat zie je niet. En mogelijk alles wat ertussen zit :)

Door Tweakers user KopjeThee, zondag 16 juli 2017 20:01

Leuk idee! Ik zou met name richting iets modulairs denken. Verschillend stijlen en toepassingen kunnen combineren. Personaliseren dus. Bedenk heel goed hoe iemand dit zou kunnen willen gebruiken, en maak dat mooi en handig.

De prijs is nog wel een issue. Maak goed duidelijk wat je meerwaarde is tov van een plank van de bouwmarkt.

Door Tweakers user WhiteDog, zondag 16 juli 2017 21:14

Een ledbalk erin over de hele lengte, planken aan de zijkant en prijzen die richting IKEA gaan... dan zou ik dit wel overwegen. Alle begrip dat je het nu zo duur moet verkopen.

Door Tweakers user MantaMaartuh, zondag 16 juli 2017 23:06

Ik zie dat je 1 lengte hebt, 200cm
Nou heb je natuurlijk banken in alle soorten en maten: zou het geen idee zijn als mensen de lengte aan kunnen geven van de bank zodat hij precies past? Nu heb je misschien een gat achter de bank over, of een stuk dat uit steekt toch?

Ik heb snel gekeken, misschien heb ik het gemist.
Ik zag dat maatwerk mogelijk is, maar ik bedoel meer als algemene optie

Door Tweakers user q-enf0rcer.1, maandag 17 juli 2017 07:51

Wel apart dat je een IKEA productnaam hanteert maar wel een premium prijs vraagt. Dat is toch eigenlijk vragen om problemen. Je oogt op die manier goedkoop, maar wilt wel de hoofdprijs hebben voor je product. Overigens vind ik het idee wel goed!

Door Tweakers user MorgothG, maandag 17 juli 2017 08:05

q-enf0rcer.1 schreef op maandag 17 juli 2017 @ 07:51:
Wel apart dat je een IKEA productnaam hanteert maar wel een premium prijs vraagt. Dat is toch eigenlijk vragen om problemen. Je oogt op die manier goedkoop, maar wilt wel de hoofdprijs hebben voor je product. Overigens vind ik het idee wel goed!
Ik ben juist heel trots op mijn Finland connectie. Maar een naam is natuurlijk altijd erg persoonlijk ;)

Door Tweakers user MorgothG, maandag 17 juli 2017 08:08

MantaMaartuh schreef op zondag 16 juli 2017 @ 23:06:
Ik zie dat je 1 lengte hebt, 200cm
Nou heb je natuurlijk banken in alle soorten en maten: zou het geen idee zijn als mensen de lengte aan kunnen geven van de bank zodat hij precies past? Nu heb je misschien een gat achter de bank over, of een stuk dat uit steekt toch?

Ik heb snel gekeken, misschien heb ik het gemist.
Ik zag dat maatwerk mogelijk is, maar ik bedoel meer als algemene optie
Uit de praktijk blijkt dat het niet erg is als de hylly niet de volledige lengte beslaat. 2.00 meter. en 2.60 is een goed begin. Voor de Trendy had ik idd de 2.60 er nog niet opgezet. Ik heb van die nog geen foto's namelijk. En maatwerk kan. Maar dat is voor naar winkels lastig te doen. Via een email kan ik altijd een goede prijsopgave doen. maar helaas blijft dat iets lastiger.

Door Tweakers user MorgothG, maandag 17 juli 2017 08:09

WhiteDog schreef op zondag 16 juli 2017 @ 21:14:
Een ledbalk erin over de hele lengte, planken aan de zijkant en prijzen die richting IKEA gaan... dan zou ik dit wel overwegen. Alle begrip dat je het nu zo duur moet verkopen.
LED gaat er zeker komen in de eikenhouten hylly Classic. Dat gaat echt super worden. Helaas dan ook nog duurder want dat wordt met Philips HUE. Dat is gewoon behoorlijk aan de prijs. Maar ja, dan krijg je wel echt een top product!

Door Tweakers user Glewellyn, maandag 17 juli 2017 10:39

Ik pas qua inkomen en besteding aan een bank (Artifort Mare in dit geval) denk ik in de doelgroep voor de hylly. Als ik dit product in de winkel zou zien denk ik dat ik het niet zou kopen. Ik ben wel geïnteresseerd, zeker in de gestoffeerde versie, maar ik zou graag meer keuze hebben in de bekleding.

Als voorbeeld is mijn bank gestoffeerd met Amdal 180 van Gudbrandsdalens, en ik zou zo'n hylly dan in bijvoorbeeld Amdal 110 gestoffeerd willen hebben. Ook zou ik de breedte dan precies even breed willen hebben als mijn bank. Dat dit gevolgen heeft voor de levertijd vind ik geen probleem, op een nieuwe bank moet ik toch ook 8 weken wachten.

Wat ik je vooral wil meegeven is dat in het hogere segment consumenten vaak kieskeuriger zijn. De houten variant is denk ik wat dat betreft veel eenvoudiger, die zou je simpelweg in een aantal standaardmaten kunnen maken en op verzoek kunnen inkorten tot de precieze maat. Ook is het bij hout (naar mijn mening) minder kritisch om precies de houtkleur uit te kiezen. Misschien is het wel een goed idee nog een extra lichte en een donkere houtkleur aan te bieden, bij voorbeeld zoals deze salontafel (die ik al een tijd op het oog heb...)

https://www.vitra.com/en-...duct/details/coffee-table

Door Tweakers user MorgothG, maandag 17 juli 2017 10:55

Glewellyn schreef op maandag 17 juli 2017 @ 10:39:
Ik pas qua inkomen en besteding aan een bank (Artifort Mare in dit geval) denk ik in de doelgroep voor de hylly. Als ik dit product in de winkel zou zien denk ik dat ik het niet zou kopen. Ik ben wel geïnteresseerd, zeker in de gestoffeerde versie, maar ik zou graag meer keuze hebben in de bekleding.

Als voorbeeld is mijn bank gestoffeerd met Amdal 180 van Gudbrandsdalens, en ik zou zo'n hylly dan in bijvoorbeeld Amdal 110 gestoffeerd willen hebben. Ook zou ik de breedte dan precies even breed willen hebben als mijn bank. Dat dit gevolgen heeft voor de levertijd vind ik geen probleem, op een nieuwe bank moet ik toch ook 8 weken wachten.

Wat ik je vooral wil meegeven is dat in het hogere segment consumenten vaak kieskeuriger zijn. De houten variant is denk ik wat dat betreft veel eenvoudiger, die zou je simpelweg in een aantal standaardmaten kunnen maken en op verzoek kunnen inkorten tot de precieze maat. Ook is het bij hout (naar mijn mening) minder kritisch om precies de houtkleur uit te kiezen. Misschien is het wel een goed idee nog een extra lichte en een donkere houtkleur aan te bieden, bij voorbeeld zoals deze salontafel (die ik al een tijd op het oog heb...)

https://www.vitra.com/en-...duct/details/coffee-table
Ja, dat is helemaal waar. En mijn meubelstoffeerder kan alle stoffen leveren en zei dat dit mogelijk gevraagd zou worden. Zolang het geen 3 meter plus wordt denk ik dat ik je zeker een scherpe offerte kan doen voor exact de maten en stof die je zoekt. En de Tweakers korting natuurlijk. Stuur me gerust een DM.

Door Tweakers user burnds, maandag 17 juli 2017 14:46

In het filmpje zeg je dat de plank een plek is om je drankje op te bewaren. Maar vervolgens zeg je onder 'Garantie & Gebruik' dat dit ('absoluut') niet de bedoeling is. Hoe zit dat?

Door Tweakers user MorgothG, maandag 17 juli 2017 14:50

Oh ja, scherp, moet ik nog aanpassen! De meubelstof heeft natuurlijk een onderzettertje oid nodig. Bij ons stonden sap of wij glazen vaak op de poef op zo'n houten dienblad. Maar er moet komen te staan dat voor de houten hylly Classic glazen kringen kunnen geven, die een extra levend karakter geven..Maar er mogelijk niet uitgaan. Ik ben echt een beetje stil van hoe grondig sommige tweakers zijn. Echt mensen. jullie!!! Onwijze bedankt!

Door Tweakers user Mesjefskie, vrijdag 21 juli 2017 15:02

Hoi,

Koel product! Ik hoop voor je dat het gaat lopen. Hier, in willekeurige volgorde, even wat zeurdingetjes over de website:

Zinnen beginnen soms wel en soms niet met een hoofdletten en/of eindigen soms wel en soms niet met een punt:
hand gekozen oude eikenhouten planken met karakter
Interpuncie/syntaxis:
hylly staat nooit alleen, door het unieke slanke ontwerp moet de hylly tussen muur en bank staan.
Is het ontwerp uniek én slank? Of is het slanke ontwerp uniek?
Oude hergebruikte eikenhouten planken of trendy gekleurd vilt.
Al onze producten zijn prominent voorzien van het hylly logo. Brandmerk of label, hylly staat voor een uniek ontwerp en hoge kwaliteit.
Dus ondanks de aanwezigheid van een brandmerk of label staat hylly voor een uniek ontwerp? (Zo las ik 't althans.)

De manier waarop je de bezoeker 'aanspreekt' is niet consistent. Soms gebruik je u en uw, maar in bijvoorbeeld de algemene voorwaarden gebruik je jij, je en jouw:
Uw telefoon, iPad of laptop opladen terwijl u deze op de bank kunt gebruiken.
Consument: als je je aankoop privé hebt gedaan, en deze geen verband houdt met je zakelijke activiteiten (je bedrijf, je beroep, etc.);
Op de 'producten' pagina staat het woord producten op twee manieren gespeld.

Deze lijkt op een gebruiksverschil tussen Nederland en België:
De nieuwe thuis voor uw afstandsbedieningen en gewoon een zeer mooie luxe toevoeging voor uw bank.
De vraag is: De of het? info: link

Zoals ik al zei: gezeur. :)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 21 juli 2017 15:06]


Reageren is niet meer mogelijk