LAN party, ondernemen, naar de winkels en aanpassen

Door MorgothG op zondag 19 november 2017 15:32 - Reacties (23)
Categorie: -, Views: 4.807

hylly Classic gezellige avond


Beste Tweakers


Terwijl ik dit schrijf wacht ik op de download van War of Warships. Onze LAN van inmiddels wat oudergedienden speelt behalve FPS nu ook langzame bootjes games. En het is best grappig. Maar mooi even de tijd om stil te staan bij de voortgang van hylly. Wat is er gebeurd sinds de laatste blog? Nou vrij veel eigenlijk. Ik ben weer stukken verder, heb er nu enkele verkocht, maar het blijft een pad van leren en aanpassen. Over hoe en wat ik verkoop, zie mijn voorgaande blogs en mijn webwinkel.

Ik stond vorige keer op het punt om de winkels te gaan bestormen. En hoe reageerden de winkels op mijn leuke vernieuwende meubel? Je belt, praat en ze zeggen stuur maar even een mailtje. En dan hoor je niks. Hoe komt dat vraag je dan af. Wel ten eerste is de marge op meubels keer 2. Of je nu 3m2 in beslag neemt of slechts een klein plekje achter de bank. Marges zijn gebaseerd op inkoop verkoop, niet op winstpotentie per m2. Mijn productie is niet heel goedkoop. Het eikenhout is van zeer hoge kwaliteit en daar kan ik niet heel veel aan veranderen op prijs. De Evoline Backflip kost 129 euro. En dit lukt mij om net onder de 100 euro in te kopen. Maar dan nog de poten erbij, wat fabricage, transport van de planken en ik zit zo op rond de 200 excl BTW. Pak 2 tientjes voor jezelf (winst? nou ja opbrengst. Er zijn immers ook de vaste kosten van het hebben van een BV, webshop, hosting, bank, etc. Ik klaag niet, maar er is meer dan je denkt). Om nu toch naar een winkel te gaan moet de prijs op 399 euro liggen anders heeft de winkel geen marge. Maar dit maakt het voor de klant wel lastig.

De feedback van de winkels brachten mij de volgende quote. Massa is kassa. En het: het product is vrij duur voor iets dat mensen niet kennen. Omdat ik niet goedkoper kan, maar wel verder wil, heb ik dus besloten om alleen nog maar via het internet te gaan verkopen! Hiermee kan ik de prijzen met 100 euro verlagen en ik verdien toch hetzelfde. Bites boven Bricks!

Ik zit op Instagram en Facebook met hylly. De ervaring van Instagram, wie vindt mijn producten leuk, leert mij dat de binnenhuis enthousiastelingen vooral vrouwen tussen de 30 en 50 zijn. Door deze groep specifiek te targetten zijn mijn Facebook reclames veel effectiever geworden. Daarnaast was mijn pagina geschikt voor mobiel. Geschikt ja, das niet hetzelfde als optimaal. Via de Shopify achterkant zie ik dat de mensen die via Facebook binnenkomen 99% op de mobiel binnenkomen. Toen ik zelf een reclame op Facebook zag van Lumiobook (een gave lamp) zag ik aan de pagina dat het een Shopify motor had. En wat was de pagina mooi!! Ik had teveel tekst op hylly.nl. Ik had de site als echte computernerd op PC gemaakt. Layout netjes zodat tekst en plaatjes in balans zijn. Dan krijg je op mobiel een plaatjes en GGAAAAAAAPPPP een lap tekst, dan weer een plaatje en weer een woordenbrij. Aangepast en verbeterd dus.

En dat is waarom ik onderneem. Ik vind het leuk om te leren. Ik ben dol op problemen oplossen en dingen beter maken. Zoals de feedback via Facebook: Jammer maar mijn maat zit er niet tussen. Tsja ik wou niet aan maatwerk in verband met leveringen aan winkels, dat zou een hoop logistiek gedoe worden. Nu ik de orders 100% via de site krijg, even erbij gezet dat je je maat door kan geven en even de cirkelzaag hanteren en huppa, weer meer klanten zijn blij te maken.

En dan mijn vindbaarheid in Google. Ik was ineens verdwenen begin oktober. En hoe ik ook zocht en keek. Niets te vinden. SEO dingen doen. Maar niets leek te helpen. Wat kon het zijn? Het leek wel of Google mij van de ene op de andere dag een ban heeft gegeven. 2 weken duurde het totdat ik op de shopify pagina zag dat je je hoofdpagina aan kon passen. de hoofdpagina was shopify.hylly en niet hylly.nl. En mijn vindbaarheid was gebaseerd op hylly.nl. Maar dit was door Shopify tot een doorlink pagina gemaakt naar shopify.hylly. Hierdoor was de waarde van hylly.nl nul en dus geband uit Google. Na het veranderen van de hoofdpagina was ik met 3 dagen weer terug in Google! JEEEEE!!!

Sommige mensen doen het product in de winkelwagen, maar haken dan af. Dit doe ik soms zelf ook bij winkels, maar ja. Dit zijn toch bijna klanten. En wat zag ik. Bij het afrekenen stond er heel groot PayPal en nergens dat je ook met iDeal kan betalen. Dan stoot dit misschien mensen af in deze fase. Doorklikken geeft 2 stappen verder wel de iDeal mogelijkheid maar bij winkelen en optimaliseren moet alles kloppen. Zowel in een supermarkt met lekkere geur van vers brood zodat je honger krijgt en meer koopt en dus ook in een online winkel.

Mijn volgende uitdaging is toch een steigerhouten hylly met 2 reguliere stopcontacten en simpelere poten (je ziet ze immers toch niet). Dan kan ik voor een prijs van circa 150 euro een hylly in de markt zetten. (heb je hier serieus interesse in stuur even een DM, met jouw feedback kan ik eventueel mijn concept product verbeteren).
,

Volgende: Morgen, een nieuwe dag, ondernemen deel zoveel 23-10 Morgen, een nieuwe dag, ondernemen deel zoveel
Volgende: hylly - eindelijk naar de winkels 07-'17 hylly - eindelijk naar de winkels

Reacties


Door Tweakers user onok, zondag 19 november 2017 19:35

Begrijp ik het nou goed dat je eigenlijk een plank verkoopt met een stopcontact en een usb lader erin voor 300 euro?

Door Tweakers user MorgothG, zondag 19 november 2017 19:48

Ja inderdaad! Maar je hoeft niet te boren of schroeven in de muur. En in hoogte verstelbaar waardoor hij altijd past. En een gewoon stopcontact daar komt stof in. Drinken kan er overheen gaan. De EvoLine is wel echt top. En het hout. Of gestoffeerde plank. Dat is meubel kwaliteit. Niet een grenenplankje van de gamma.

En een koffietafel kost ook al snel 300 euro. Nu zet je je glas achter je neer. Geloof me. De kinderen gebruiken met de tablets en telefoons de hele tijd de hylly. Voor werken met de laptop ook ideaal.

Maar zoals ik hierboven schreef, er zijn ook mensen die een plank willen die goedkoper is. En dus luisteren naar de markt. Rond de 150 euro voor steigerhout met in hoogte verstelbare poten en 2 (gewone) stopcontacten. Aanpassen en leren, dat is ondernemen voor mij.

Door Tweakers user Saffie_time, maandag 20 november 2017 01:39

Ik mis nog een mooie optie voor mensen die een bank vrijstaand hebben staan, dus niet met de rug tegen een muur aan...

Door Tweakers user SomerenV, maandag 20 november 2017 03:03

Maar de vraag die ik nu nog heb na het lezen van je blog: begint de verkoop inmiddels ook een beetje te lopen? Je bent immers al een half jaar geleden begonnen met het verkopen van je product.

Ik zie op de website trouwens niet hoe het werkt. Op sommige foto's zie je een luikje dat dicht lijkt te zijn, op andere foto's is er opeens een stopcontact te zien. En wat ik persoonlijk ook mis is een manier om kabels netjes op te bergen als je ze niet gebruikt. Hoe minder handelingen je nodig hebt om een product optimaal te gebruiken, hoe beter.

Door Tweakers user MorgothG, maandag 20 november 2017 07:07

Snelle verkoop.... hmm eerlijk, ik had er veel meer van verwacht. Maar ik was zeker in het begin te naief. Mijn marketing was veel te slecht. En mensen zijn heel critisch in het aankoopproces van een duur meubel van een of andere site. Logisch ook maar ja. Als techni man weet je al die dingen niet zomaar. Maar goed dat maakt het ook zo'n uitdaging! Als het makkelijk was zou iedereen het doen.

En die kabels..... heel even geduld op de foto's. Want ik heb met de 3D printer iets heel handigs en eenvoudigs gemaakt voor onder de hylly.

[Reactie gewijzigd op maandag 20 november 2017 07:09]


Door Tweakers user Sakesushi, maandag 20 november 2017 07:09

Wat een dure onzin, zelf maken is veel goedkoper.
Het lijkt wel een Ikea plank.

Door Tweakers user MorgothG, maandag 20 november 2017 07:09

Saffie_time schreef op maandag 20 november 2017 @ 01:39:
Ik mis nog een mooie optie voor mensen die een bank vrijstaand hebben staan, dus niet met de rug tegen een muur aan...
Dat gaat helaas niet. Maar een ikea kast op zijn kant. Zo een met van die vierkante vakken is vaak ideaal.

Door Tweakers user Blokker_1999, maandag 20 november 2017 08:21

Sakesushi schreef op maandag 20 november 2017 @ 07:09:
Wat een dure onzin, zelf maken is veel goedkoper.
Het lijkt wel een Ikea plank.
Ik zou zeggen: dat klinkt als een uitdaging. Ik geef je 250 euro en jij bezorgt mij voor kerstmis zo een plank van dezelfde kwaliteit en met dezelfde kenmerken. Wel graag pen ipv randaarde.

Door Tweakers user twilightschild, maandag 20 november 2017 09:24

Ik ben waarschijnlijk onderdeel van een zeer select groepje mierenneukers, maar wie weet kost het je wel een klant: op de site staat 'bank ervaring'. Bankervaring is echter 1 woord. Zoals gezegd, mierenneukerij. Maar voor mij persoonlijk zorgen spel- en grammaticafouten toch ervoor dat ik een webshop minder serieus neem.
Verder denk ik dat zo'n plank inderdaad erg handig is. Ik zou val zelf wel in de groep die het te veel geld vindt voor 'een plank'.

Door Tweakers user rob079, maandag 20 november 2017 09:34

Je geeft aan dat mensen afhaken omdat je in eerste instantie alleen PayPal vermeld. Wat is er op tegen om op je frontpage ook iDeal te vermelden? Dat neemt die blokkade alvast weg. (Ik gebruik PayPal zelf niet, dus als ik alleen die optie zie staan haak ik al af en kom ik niet eens op de bestelpagina.) Daarnaast is het logo op de plank m.i. wel heel erg nadrukkelijk aanwezig, bij de stoffen variant is dit veel subtieler.

Door Tweakers user MorgothG, maandag 20 november 2017 09:36

rob079 schreef op maandag 20 november 2017 @ 09:34:
Je geeft aan dat mensen afhaken omdat je in eerste instantie alleen PayPal vermeld. Wat is er op tegen om op je frontpage ook iDeal te vermelden? Dat neemt die blokkade alvast weg. (Ik gebruik PayPal zelf niet, dus als ik alleen die optie zie staan haak ik al af en kom ik niet eens op de bestelpagina.) Daarnaast is het logo op de plank m.i. wel heel erg nadrukkelijk aanwezig, bij de stoffen variant is dit veel subtieler.
Goede tip voor dat iDeal logo op de frontpage. Dat logo. Ja dat hoort erbij he ;)
Edit: Op de product pagina verwerkt. Thanks!

[Reactie gewijzigd op maandag 20 november 2017 09:47]


Door Tweakers user Snuffel, maandag 20 november 2017 09:57

Leuk blog, en het triggerde mij direct om te kijken welk product je verkoopt.
Idee is leuk, dat wel, maar verder niet revolutionair naar mijn idee. Toepasbaar? Niet overal, en daarbij kijk ik eens naar mijn eigen bank. Staat voor een raam, verwarming erachter en een brede vensterbank. Passen ook spullen in/op en verrek: ik heb daar ook de mogelijkheid voor stopcontacten en USB laders. En die zitten er ook.
Denk dat ik niet uniek ben met een dergelijke setup. En om te zeggen dat het praktisch is om spullen achter de bank te plaatsen zoals afstandsbediening, glazen etc.: nou nee. Ik heb de kabels voor laden over de bank heen hangen :)
Maar dat is een persoonlijke voorkeur denk ik.

Waar ik tevens van schrik is zowel de aanschafprijs alsmede het feit dat daar nog eens € 30 transportkosten bovenop komen (overigens is retourzending € 25, hoezo dat?). € 329/379 voor iets wat niet meer is dan een plank met stopcontact en twee poten is echt verschrikkelijk veel geld. Los van het feit of je kan beargumenteren waarom het zoveel kost, het is gewoon veel geld.
Daarvoor koop je bij de Ikea een complete bank of twee stoelen bij wijze van spreken.

Lees net een stukje uit je algemene voorwaarden (zijn ze wel gechecked door een advocaat en heb je ze gedeponeerd bij de KvK?):

Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn. Kennelijke fouten of vergissingen in het aanbod (zoals een erg lage prijs) binden hylly niet, de consument kan hieraan geen rechten ontlenen.

Dit kan je voor jezelf nooit waar maken. Iemand die per ongeluk op je site komt je product staat er te koop voor, ik zeg maar iets, € 100, dan heb jij deze te verkopen voor dat bedrag.
Simpelweg omdat een willekeurige consument geen inschatting kan maken van wat een dergelijk product moet kosten. € 100 klinkt nl. redelijk en billijk, en ik gok dat een rechter daar zondermeer in mee zal gaan (mocht het zover komen).

Hoeveel heb je er al verkocht? Ben ik wel benieuwd naar.
Maar vooral doorgaan met bedenken en ontwikkelen van producten. 99 van de 100 keer dat je iets maakt loopt het op niets uit, maar je zal maar net dat ene ding verzinnen die wel aanslaat. Je weet het nooit!

Door Tweakers user MorgothG, maandag 20 november 2017 10:38

Snuffel schreef op maandag 20 november 2017 @ 09:57:
Leuk blog, en het triggerde mij direct om te kijken welk product je verkoopt.
Idee is leuk, dat wel, maar verder niet revolutionair naar mijn idee. Toepasbaar? Niet overal, en daarbij kijk ik eens naar mijn eigen bank. Staat voor een raam, verwarming erachter en een brede vensterbank. Passen ook spullen in/op en verrek: ik heb daar ook de mogelijkheid voor stopcontacten en USB laders. En die zitten er ook.
Denk dat ik niet uniek ben met een dergelijke setup. En om te zeggen dat het praktisch is om spullen achter de bank te plaatsen zoals afstandsbediening, glazen etc.: nou nee. Ik heb de kabels voor laden over de bank heen hangen :)
Maar dat is een persoonlijke voorkeur denk ik.

Waar ik tevens van schrik is zowel de aanschafprijs alsmede het feit dat daar nog eens € 30 transportkosten bovenop komen (overigens is retourzending € 25, hoezo dat?). € 329/379 voor iets wat niet meer is dan een plank met stopcontact en twee poten is echt verschrikkelijk veel geld. Los van het feit of je kan beargumenteren waarom het zoveel kost, het is gewoon veel geld.
Daarvoor koop je bij de Ikea een complete bank of twee stoelen bij wijze van spreken.

Lees net een stukje uit je algemene voorwaarden (zijn ze wel gechecked door een advocaat en heb je ze gedeponeerd bij de KvK?):

Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn. Kennelijke fouten of vergissingen in het aanbod (zoals een erg lage prijs) binden hylly niet, de consument kan hieraan geen rechten ontlenen.

Dit kan je voor jezelf nooit waar maken. Iemand die per ongeluk op je site komt je product staat er te koop voor, ik zeg maar iets, € 100, dan heb jij deze te verkopen voor dat bedrag.
Simpelweg omdat een willekeurige consument geen inschatting kan maken van wat een dergelijk product moet kosten. € 100 klinkt nl. redelijk en billijk, en ik gok dat een rechter daar zondermeer in mee zal gaan (mocht het zover komen).

Hoeveel heb je er al verkocht? Ben ik wel benieuwd naar.
Maar vooral doorgaan met bedenken en ontwikkelen van producten. 99 van de 100 keer dat je iets maakt loopt het op niets uit, maar je zal maar net dat ene ding verzinnen die wel aanslaat. Je weet het nooit!
Wow. Goede feedback. Ben aan het werk nu maar ga er zeker zorgvuldig doorheen thanks!

Door Tweakers user stuiterveer, maandag 20 november 2017 10:42

Interessante blog, mooi om te lezen wat het hele denkproces is achter je webshop. Goed, het is natuurlijk nog altijd reclame, maar het geeft wat meer insight. Goed om te zien dat je heel open staat voor feedback en vernieuwing/verbetering! :)

Wat betreft de site trouwens:
Ik had de site als echte computernerd op PC gemaakt. Layout netjes zodat tekst en plaatjes in balans zijn. Dan krijg je op mobiel een plaatjes en GGAAAAAAAPPPP een lap tekst, dan weer een plaatje en weer een woordenbrij. Aangepast en verbeterd dus.
Probleem waar je nu tegenaan loopt is de layout op de desktop. Ik ben me kapot aan het scrollen om de hele pagina te zien, waarbij de meerwaarde hiervan me lijkt te ontbreken. Want, zoals je zelf al zei: weinig tekst nu en veel afbeeldingen. Moet wel zeggen dat het nut van de hylly me steeds duidelijker werd naarmate ik het einde naderde, maar ik moest er kramp in de vinger van krijgen voordat dat het geval was. ;)

Door Tweakers user D.Hoekstra, maandag 20 november 2017 10:44

MorgothG schreef op maandag 20 november 2017 @ 09:36:
[...]


Goede tip voor dat iDeal logo op de frontpage. Dat logo. Ja dat hoort erbij he ;)
Edit: Op de product pagina verwerkt. Thanks!
Mooie site hoor. Maar ik zie nog geen IDeal logo.

Door Tweakers user D.Hoekstra, maandag 20 november 2017 10:45

Op de FAQ pagina: "Wat zijn de verzendkosten? - De verzendkosten zijn met 30 euro. De relatief hoge verzendkosten komen voort uit de grote lengte van ons product.".

Spelfoutje

Door Tweakers user stftweaker, maandag 20 november 2017 13:39

Mijn tip als medeondernemer met ook onder ander een webwinkel. Bied zoveel mogelijk betaalmethodes aan. Waarom? Gemak dient de mens :) . Let goed op met leveren aan buitenlandse(binnen europa) klanten. Particulieren niet zo maar meer de de bedrijven. Btw en alles. Als je dit gelijk goed regelt binnen je administratie is dat geen hoofdpijndossier :) Succes!

Door Tweakers user Perseverance, maandag 20 november 2017 14:51

Interessant product, ik spot in het kader van mierenneuken wel de volgende typo in de FAQ:

Wat zijn de verzendkosten? - De verzendkosten zijn met 30 euro.

Door Tweakers user nldls, maandag 20 november 2017 16:16

Ik zie op je site nog wel meer zaken die niet helemaal strak zijn. Kijk bijvoorbeeld bij de foto's. Daar staat als laatste tekst: hylly in verpakking, maar geen afbeelding. Verder staan daar ook geen foto's van de hout variant.

De afmeting heb je nu staat
De hylly Classic is verkrijgbaar in een lengte tot 2,0 meter en tussen de 2,0 en 2,6 m.
En iets verderop:
Lengte: tot 200 cm of tot 260 cm

Dit is toch gelijk aan 2.60 meter. En wat is de minimale maat? 50 cm, 1 meter? Wat doet het met de prijs als je maar 1 meter wilt.

Blog: Leuk onderdeel, maar er staat er maar 1. En die is al wat maanden oud. Misschien wat concepten, ontwikkelingen en stappen hier aan toevoegen?

FAQ: Is maatwerk ook mogelijk? - Dat ligt natuurlijk aan uw wensen, maar u kunt ons hiervoor altijd een berichtje sturen.
Antwoord is altijd JA, neem contact met ons op. En dan verder kijken. Zolang iemand betaald is er altijd een mogelijkheid om aan te passen neem ik aan?

En als ik nu 2 powerunits wil, kan dit ook? Ik zou graag nog een tweede dock zien over 260 cm. Ook leuk voor een lampje oid achter de bank.

Overigens vind ik de prijs aardig aan de forse kant, maar voor een kwaliteitsproduct mogelijk wel reëel.

Waar moet men op zoeken om je site te vinden. De kans dat iemand zomaar op hylly zoekt is niet zo heel groot. Op "Bank plank" sta je onderaan de eerste pagina bij mijn resultaten.

Door Tweakers user Ample Energy, maandag 20 november 2017 21:23

"Tsja ik wou niet aan maatwerk in verband met leveringen aan winkels, dat zou een hoop logistiek gedoe worden."

Persoonlijk denk ik dat winkels de enige manier zijn om bekend te worden. Heb je over dit probleem wel gebrainstormd? Is het bijvoorbeeld een idee om de aanvraag voor zo'n hylly via de dealer te laten lopen en dat je hun de keuze geeft of je direct naar de klant verstuurd of naar de winkel? Aangezien het contact en de betaling dan via de winkel loopt is dat voor zowel de klant makkelijk (geen 2 betalingen en 2 partijen) als voor de winkel (direct marge inhouden).

Eventuele levertijd lijkt mij geen probleem, aangezien een bank ook al snel 2 maanden kan duren. En ik denk dus dat je in een winkel móet staan om bekend te worden zodat mensen het echte product kunnen bekijken en er gewoon aan kunnen voelen en zo. Op de website staat "€299+" (ik zou de plus sowieso weghalen trouwens, want de schok is voor mij al groot zat :+ ) en als je dan niet direct de kwaliteit kunt voelen is het al snel "lol no". Ook denk ik dat de meeste mensen een plank willen die bij hun meubel past en niet een plank achter de bank die maar toevallig moet passen.

Kan je verder in 1 simpele zin de hylly uitleggen? Op dit moment is het "Uw plank achter de bank voor een betere bankbeleving", maar dat verklaart de prijs niet en ik denk dat 99% van de mensheid het woord "bankbeleving" nog nooit in de mond heeft genomen, dus waarom zou die beter moeten?

Op de eerste foto op de website staat overigens een stekkerblok en niet die fancy verzonken stopcontacten. Dat zou ik ook aanpassen.

Als ik zoiets als dit zou maken zou ik de stekkers door de plank laten zakken trouwens zodat je alleen de connector of kabel hoeft te pakken. Misschien kan je nog wat met dat idee in combinatie met maatwerk zodat men kan aangeven dat ze een X aantal gleuven willen. Dan moet er wel een verdeeldoos onder de plank komen zodat de laders wel kunnen worden ingeplugd. Je ziet ze dan alleen niet meer.

Als ik een hylly zou kopen zou ik er liever geen logo in willen. Misschien kan je die kwijt op een kopse kant?

Als je toch aan maatwerk doet, kan je dan voor niet-verstelbare poten gaan als dat de kosten drukt? Ik denk namelijk dat je grootste probleem is dat hij voor de meeste mensen te duur is, dus alles is mooi meegenomen. Ik zou zelf liever de keuze zien om voor bijvoorbeeld €250 een hylly te kopen en dat ik direct mijn gewenste hoogte kan invoeren en bijvoorbeeld een "Of bestel in hoogte verstelbare poten voor slechts €49 extra".

Het filmpje is waarschijnlijk niet op mij gericht, maar ik vind hem dan ook niet veel aan en het duurt 30 seconden voordat ik hylly zie. Als ik de website zou maken zou ik iets als X-Plane.com aan je laten zien. Sfeerbeelden, ik hoef niks te doen om ze te activeren en het trekt sowieso je aandacht. Kan je de ruimte onderin gebruiken voor een filmpje waarin je de hylly goed presenteert. Als men onderop de pagina nog steeds de situatie die hylly moet verbeteren moeten schetsen komen ze toch niet zo ver.

Plek voor een boek was het eerste dat mij trok. Voor de meeste mensen gaat het waarschijnlijk om de laders en afstandsbedieningen, maar ik kan het beeld van het boek niet loslaten. Het kleinste boekje dat ik hier om me heen heb liggen is al 14 centimeter breed. Misschien past hij dus niet eens en de meeste boeken gaan sowieso niet passen. Ik zie ze al tegen de muur gedrukt worden, vervormen, er gaat iemand op de bank zitten en drukt met het kussen het boek nog verder in elkaar, de binding springt van de mooie hardcover... :( Horror, gruwel! Ja, ik hou van boeken :+ Ik zou dus graag de mogelijkheid zien om een breedte van 20 centimeter te kiezen. Misschien is dat niet mogelijk, maar ik wilde mijn zorgen nog even delen :P

Ik vind het nog steeds een leuk product, maar ik zou het zelf maken zodat het precies is wat ik zoek. En de prijs is op dit moment gewoon veel te hoog voor de meeste mensen. Hij hoeft niet heel laag, maar met deze prijs kan je de massa sowieso niet bereiken.

Edit:
"Gebruikt u de oplader niet dan draait u hem gewoon weg."
Draai je hem weg inclusief de laders of moeten die eruit en moet je de kabels oprollen en er een andere plek voor zoeken? En er moet nog een koppelteken tussen "USB" en "lader".

[Reactie gewijzigd op maandag 20 november 2017 21:32]


Door Tweakers user MorgothG, maandag 20 november 2017 21:54

Ample Energy :*) Wow Respect en Biertje?

Door Tweakers user Ample Energy, dinsdag 21 november 2017 16:17

Ik probeer een beetje te minderen, maar wat doe je vrijdag? :+
Haha. Zolang jij het leuk vind om een blog te schrijven vind ik het leuk om ze te lezen en een reactie te geven, hoor.

Door Tweakers user RADRIGUZ, woensdag 6 december 2017 12:42

Leuk accessoire! Zelf heb ik hier ook interesse in, alhoewel ik meer een persoon ben die het zelf wil maken ;)

Ik mis alleen wel een paar dingen, zo zouden USB poorten over de gehele breedte misschien wenselijk zijn, niet alle kabels hebben zo'n lang formaat, zeker op een wat langere plank is dit wenselijk.

Ook zou ik die USB poorten niet in de 230 doos verwerken, ik zou een (aantal) losse aansluiting(en) maken die met het oppervlak glad lopen, dus gewoon verzonken in het hout.

Is het geen idee om een oprolmechanisme te verzinnen? Zo iets als zo'n tuinslang houden om je kabels op een rolletje onder de plank te bewaren, je kunt dan de klant laten kiezen wat voor aansluiting deze gebruikt.

Draadloos opladen? Lijkt me ideaal, frees een hol gedeelte zodat je om en nabij een dikte overhoud waar de energie nog doorheen gaat en plaats er een draadloze lader in. Zou de bovenkant dan markeren met een ingebrand logo zodat de klant weet waar deze zich bevind.

Reageren is niet meer mogelijk